Weboldal készítés, webáruház készítés és fejlesztés

Mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára is készítünk modern, a vállalkozás tevékenységéhez aculatban illő reszponzív weboldalt. Átlagosan három variációval keresnek megrendelőink. Még nincs weboldala, új weboldalt szeretne a régi helyett, vagy fejleszteni kellene a már meglévőt, ami mind arculatban, mind funkcióban ellátja feladatát. Természetesen mindhárom lehetőség esetén tudunk segítséget nyújtani.

Új oldal létrehozása előtt meghatározó a megrendelő igénye és az esetleges funkciók meghatározása. A funkciók ismeretének függvényében választunk programozási nyelvet a weboldal  létrehozásához.

Egyszerű weboldal készítés kisvállalkozások számára

Az egyszerű alatt azt értjük, hogy a tevékenységet bemutató aloldalakon kívül semmilyen különösebb plusz funkcióval nem rendelkezik az üzenetküldési funkción kívül. A keresőoptimalizáláshoz minden szükséges funkció elérhető a weboldal admin felületén. A tartalomkezelést és új aloldalak korlátlan létrehozását, képek, videók, fájlok feltöltését is támogatja a rendszer.

Milyen alap funkciókat tud?

 • korlátlan képfeltöltés (tárhely méretének függvénye)
 • felhasználók létrehozása
 • felhasználói jogosultságok kiosztása
 • üzenetküldési funkció
 • SSL tanúsítvány (tárhelyszolgáltató függvénye)
 • Google ReCaptcha alkalmazása
 • Google Analytics követőkód integrálása
 • SEO fejlett szintű előkészítése
 • védelem a feltörés ellen
 • intelligens Spam szűrési funkció
 • vizuális, könnyen kezelhető szerkesztőfelület
 • mobilbarát arculat

Weboldal készítés és fejlesztés

Ebben az esetben a weboldal elkészítítésén kívül egy komplexebb funkcióval van ellátva az adott oldal. Lehet ez egy kalkulátor, vagy foglalási rendszer, esetleg online fizetési lehetőséggel összekötött egyéb funkció.

Webáruház készítés

Modern, 2022-ben vállalható arculattal rendelkező, könnyen kezelhető, felhasználóbarát webáruházat kínálunk. Természetesen a keresőoptimalizálás lehetősége, mint funkció nem feláras! Tehát az alap rendszer részeként elérhető. Opcionális szolgáltatásként elérhető a termékfeltöltés is. Esetenként több száz, illetve több ezer terméket kell feltöltenünk, műszaki és építőipari webáruházakba.

Bankkártyás fizetés / online fizetés

Már meglévő, nem általunk átadott weboldalakba is integrálunk bankkártyás fizetési lehetőséget. Legyen az OTP SimplePay, CIB, Erste, vagy bármely bank amelynek akár saját dokumentációja alapján kell a feladatot elvégezni (egyedi árazás alapján).

Weboldal felgyorsítása

A weboldal betöltésének ideje a Google irányelvei szerint már rangsorolási tényezőként szerepel. Tehát ez annyit jelent, hogy ha szeretnénk, hogy a weboldalunk az organikus találati lista elején szerepeljen, akkor fontos, hogy gyorsan betöltődjön a háttérben futó szkriptekkel, stíluslappal és médiaelemekkel együtt a teljes oldal.

Tartalomkezelés

Van megrendelőnk, aki kora ellenére nem akar foglalkozni a weboldal tartalmának frissítésével sem, nemhogy a keresőoptimalizálás rejtelmeivel. Ebben az esetben eseti, vagy havidíjas szolgáltatásként a tartalomkezeléstől a biztonsági frissítések elvégzéséig minden szükséges háttérfeladatot átvállalunk. Tiszteletben tartjuk, hogy vannak cégvezetők, kisvállalkozók, akik abban jók, amivel foglalkoznak és nem szeretnének bíbelődni órákat azzal, ami nekünk sokszor rutinfeladat.

Ha kérdésed lenne a weboldal készítéssel kapcsolatban

Teszik fel a kérdést, akik még nem rendelkeznek weboldallal. A válasz az, hogy kell egy szabad domain név és egy tárhely ahhoz, hogy elkezdődhessen az érdemi munka. A domain regisztráció átlagosan egy nap a .hu végződésű domainek esetében. Nemzetközi (.com, .eu, stb) foglalása esetén pár órán belül használható.

Természetesen! Akár blog funkcióval, médiatartalmak feltöltésével, költségkalkulátor fejlesztésével és még sorolhatnánk.
Amennyiben igény van rá webáruházzal is bővíthető a már meglévő oldal, így nem kell új oldalt készíteni.

Igen, ez szinte természetes. Vannak azonban a Google irányelvei szerint alap követelmények a tartalomra vonatkozóan úgy a technikai, mint a szöveges és médiára egyaránt. Egyetlen, talán legkönnyebben érthető példa erre, hogy nem töltünk fel az oldalra nyers, optimalizálatlan fotókat. A legtöbb átlagos fotó 500 Kbyte – 2 Mb-ig terjed, ami függ a felbontástól is.

Amennyiben az ilyen méretű fotókat használnánk, úgy a mobilnetes, 3, vagy 4G-s kapcsolat esetén is lassan töltődne be a weboldalunk. Tehát a felhasználni kívánt fotókat át kell méretezni és a megfelelő felbontásban és méretben kell feltölteni az oldalra.

A keresőoptimalizálást sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Amennyiben szeretnénk, hogy a keresőben jó helyezést érjünk el fontos az ide vonatkozó irányelvek betartása is. Ezek hiányában nem számíthatunk túl jó helyezésre ezáltal pedig látogatókra sem.

Nem feltétlen. Az esetek 30%-ban szépen és tiszta forráskód mellett oldották meg, ami elkészült. Vannak esetek, amikor a megrendelő vette kezébe az irányítást és van amikor használhatatlan a korábban már említett irányelvek betartásához szükséges minimumot sem üti meg a hozott oldal.

Ilyen esetben a ráfordított munka értéke vetekszik egy már eleve jó alapokon fekvő, továbbiakban könnyen fejleszthető új honlap árával. Tehát  látatlanul előre ezt megmondani nem lehet. Látni kell az adott oldal forráskódját, amiből már kiderül egy pár fontosabb információ.

Illetve vannak tartalomkezelő rendszerek, mint a wordpress, joomla, drupal, stb. Sok esetben fordul elő, hogy egy rendszer korábbi verziója fut, aminél a szerveren futó php verzió, illetve a tartalomkezelő rendszer fájljai is elavultak már, évek óta nem frissítettek. A php verzió emelésével, valamint a tartalomkezelő rendszer fájljainak frissítését követően  ismét egy naprakész, már biztonságos weboldal üzemel.

KAPCSOLATFELVÉTEL

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Weboldal készítés előnyei:

Weboldal készítés

A weboldal készítés témaköréhez számos különböző terület tartozik, amelyek mind hozzájárulnak egy jól működő és hatékony weboldal kialakításához. Az alábbiakban felsorolok néhány kulcsfontosságú témát, amelyek a weboldal készítéshez tartoznak:

1. Weboldal tervezés (Website Design)

 • UI/UX Tervezés: Felhasználói felület (UI) és felhasználói élmény (UX) tervezése, beleértve a navigációt, elrendezést és vizuális elemeket.
 • Reszponzív Tervezés: Weboldalak készítése, amelyek különböző eszközökön (asztali gép, tablet, mobil) egyaránt jól működnek.
 • Branding és Arculat: Az arculati elemek, mint a logó, színek és tipográfia kialakítása.

2. Webfejlesztés (Web Development)

 • Frontend fejlesztés: HTML, CSS, JavaScript és egyéb frontend technológiák használata a weboldal látványának és interaktivitásának kialakítására.
 • Backend fejlesztés: Szerveroldali programozás (pl. PHP, Python, Ruby, Node.js) és adatbázis-kezelés (pl. MySQL, MongoDB).
 • CMS integráció: Tartalomkezelő rendszerek (pl. WordPress, Joomla, Drupal) használata a weboldal kezelésére.

3. SEO (Search Engine Optimization)

 • Technikai SEO: Weboldal felépítése, hogy a keresőmotorok könnyen be tudják indexelni (pl. gyors betöltési idő, XML oldaltérkép).
 • On-page SEO: Kulcsszókutatás, meta címkék, címek, alt szövegek, belső linkelés optimalizálása.
 • Off-page SEO: Külső linkek építése, közösségi média jelenlét.

4. Tartalomkészítés (Content Creation)

 • Szövegírás: Releváns és értékes szövegek írása a weboldal különböző részeire (pl. blog, termékoldalak).
 • Multimédiás Tartalom: Képek, videók, infografikák készítése és integrálása.

5. E-kereskedelem (E-commerce)

 • Online Áruházak: Webáruházak létrehozása és karbantartása (pl. WooCommerce, Shopify, Magento).
 • Fizetési Rendszerek Integrációja: Online fizetési megoldások beépítése (pl. PayPal, Stripe).

6. Felhasználói Élmény (User Experience)

 • Felhasználói Tesztelés: Tesztelések végzése a felhasználói élmény javítása érdekében.
 • A/B Tesztelés: Különböző weboldal verziók tesztelése a legjobb eredmények érdekében.

7. Biztonság (Security)

 • SSL/TLS Tanúsítványok: HTTPS protokoll alkalmazása a biztonságos adatátvitel érdekében.
 • Adatvédelem: Adatvédelmi irányelvek betartása és a felhasználói adatok biztonságos kezelése.

8. Weboldal Karbantartás és Frissítés (Website Maintenance and Updates)

 • Rendszeres Frissítések: Szoftverek, bővítmények és tartalmak frissítése.
 • Biztonsági Mentések: Rendszeres biztonsági mentések készítése az adatok védelme érdekében.

9. Webanalitika (Web Analytics)

 • Google Analytics: Weboldal forgalmának és felhasználói viselkedésének nyomon követése.
 • Heatmap Elemzés: Hőtérkép elemzések a felhasználói interakciók megértéséhez.

10. Hozzáférhetőség (Accessibility)

 • WCAG Szabványok: Weboldalak kialakítása a hozzáférhetőségi szabványoknak megfelelően, hogy minden felhasználó, beleértve a fogyatékkal élőket is, könnyen használhassa az oldalt.

11. Domain és Tárhely (Domain and Hosting)

 • Domain Regisztráció: Domain név kiválasztása és regisztrálása.
 • Tárhely Szolgáltatások: Weboldal tárhelyének kiválasztása és kezelése.

12. Projektmenedzsment (Project Management)

 • Időgazdálkodás: Projektek ütemezése és határidők betartása.
 • Csapatmunka: Különböző szakemberek (pl. designerek, fejlesztők, szövegírók) közötti együttműködés koordinálása.

Ezek a témák mind fontosak a sikeres weboldal készítéséhez, és mindegyik különböző szaktudást és figyelmet igényel.

Mik a weboldal készítés előnyei?

A digitális világ térnyerésével a weboldal készítés egyre fontosabbá válik minden vállalkozás és magánszemélyek számára. A weboldal nem csak egy esztétikailag vonzó online jelenlétet jelent, hanem számos előnnyel jár, amelyek hozzájárulnak a sikerhez és a növekedéshez. Egy weboldal globális elérhetőséget biztosít, 24/24 elérhető, növeli a hitelességet és professzionalizmust, valamint kiváló marketing és reklámlehetőségeket kínál. Emellett lehetőséget nyújt az információ megosztására, költséghatékonyságra, versenyképességre, és adatgyűjtésre és elemzésre. Mind ezek összességében azt jelentik, hogy a weboldal készítés elengedhetetlen lépés a digitális korban, amely növeli az üzleti lehetőségeket és erősíti az online jelenlétet.

weboldal készítés

weboldal készítés

Ebben a részben megvizsgáljuk a weboldal készítés fő előnyeit.

Globális Elérhetőség:

Egy weboldal segítségével vállalkozása vagy projektje az egész világon elérhetővé válik. Bárhol is tartózkodik a világban, az emberek könnyen elérhetik az Ön weboldalát, ami növeli az ügyfélkörét és lehetőségeit a nemzetközi üzletek kialakítására.

24/24 Elérhetőség:

A weboldal soha nem alszik. Az internet mindig nyitva áll, így az emberek bármikor böngészhetik weboldalát, még akkor is, ha ön alszik vagy szabadságon van. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy információkat szerezzenek és vásárlásokat hajtsanak végre az Ön vállalkozásában, még hétvégeken és ünnepeken is.

Hitelesség és Professzionalizmus:

Egy gondosan tervezett weboldal növeli a vállalkozás hitelességét és professzionalizmusát. Az emberek általában megbízhatóbbnak és hozzáértőbbnek tartanak olyan vállalkozásokat, amelyeknek weboldala van. Ez nagyban hozzájárul az ügyfelek bizalmának megszerzéséhez.

Marketing és Reklámlehetőségek:

A weboldalak nagyszerű platformot kínálnak a marketing és reklámozás számára. Különböző digitális marketing eszközökkel, például a SEO-val, a szociális média kampányokkal és az e-mail marketinggel növelheti a weboldalának látogatószámát és vonzhat új ügyfeleket. A weboldalak kiváló lehetőségeket kínálnak a marketing és reklám terén. Az online térben számos eszköz és taktika áll rendelkezésre, amelyek segítenek növelni a weboldal forgalmát, vonzani az új látogatókat, és erősíteni a már meglévő ügyfélkapcsolatokat.

SEO (Keresőoptimalizálás):

A weboldalak keresőoptimalizálása segít abban, hogy a tartalmunk könnyen megtalálható legyen a keresőmotorok, például a Google, által. Megfelelő kulcsszavak használatával és minőségi tartalommal a weboldalunk magasabb helyezést érhet el a keresési eredményekben, ami növeli az organikus forgalmat és a láthatóságot.

Információ Megosztás:

Weboldala lehetőséget nyújt az információk könnyű megosztására. Tudásbázist, blogot vagy hírlevelet hozhat létre, hogy megossza a közönségével az iparági információkat, tanácsokat és újdonságokat. Ez erősíti az ügyfélkapcsolatot és növeli az elköteleződést.

Költséghatékonyság:

Weboldal készítése lehetőséget kínál a költséghatékonyságra az összehasonlíthatatlan hirdetési és nyomtatott anyagokhoz képest. Az online platformokon való hirdetés sokkal olcsóbb, és a weboldal számos feladatot automatizál, így időt és pénzt takaríthat meg.

Versenyképesség:

A versenyképes piacokon egy jól tervezett weboldal segít kiemelkedni a versenytársak közül. Az innovatív funkciók és a kiváló tartalom vonzza az ügyfeleket és növeli a versenyelőnyt.

Adatgyűjtés és Elemzés:

A weboldal segítségével könnyen gyűjthet és elemezhet adatokat az ügyfélviselkedésről. Ez lehetővé teszi, hogy jobban megismerje az ügyfeleit és finomítsa a marketingstratégiáját az igényeknek megfelelően.

Összefoglalva, a weboldal készítés számos előnnyel jár mind az egyéni vállalkozások, mind a nagyobb cégek számára. Az online jelenlét növeli a globális elérhetőséget, hitelességet és üzleti lehetőségeket, és egyre fontosabb a digitális korban. Érdemes befektetni egy professzionális weboldal készítésébe annak érdekében, hogy kihasználja ezeket az előnyöket és sikeres legyen az online térben.

webáruház készítés

webáruház készítés

Mi a webáruház készítés menete?

A webáruház készítése több lépésből áll, amelyek együttesen biztosítják, hogy az online üzlet sikeresen működjön. Az alábbiakban összefoglalom a főbb lépéseket:

1. Üzleti terv és stratégia kialakítása:
– Határozz meg célokat és célcsoportot.
– Elemezd a piacot és a konkurenciát.
– Tervezd meg az üzleti modellt és a bevételi modellt.

2. Domain név és tárhely választása:
– Válassz egy könnyen megjegyezhető domain nevet, ami tükrözi a márkádat.
– Válassz megbízható tárhelyszolgáltatót, amely támogatja a webáruházak igényeit.

3. Webáruház platform kiválasztása:
– Döntsd el, hogy egyedi fejlesztésű vagy kész (SaaS) megoldást használsz-e.
– Népszerű platformok közé tartozik a Shopify, WooCommerce (WordPress), Magento és mások.

4. Webáruház tervezése és fejlesztése:
– Tervezd meg a felhasználói interfészt és élményt (UI/UX).

– Fejleszd ki a webáruházat, beleértve a termékoldalakat, kosarat, pénztárat, és más funkciókat.

– Integráld a fizetési kapukat és logisztikai megoldásokat.

5. Termékek és tartalom hozzáadása:
– Készíts részletes termékleírásokat és magas minőségű termékfotókat.
– Töltsd fel a termékeket és állítsd be az árképzést.

6. Tesztelés és optimalizálás:
– Teszteld a webáruházat különböző eszközökön és böngészőkben.
– Optimalizáld a sebességet és a felhasználói élményt.

7. Biztonság és jogi megfelelőség:
– Biztosítsd a webáruház biztonságát SSL tanúsítvánnyal és más biztonsági intézkedésekkel.
– Ügyelj a jogi előírásokra, beleértve az adatvédelmi szabályzatot és a fogyasztóvédelmet.

8. Marketing és SEO:
– Készíts marketing tervet, amely tartalmazza a keresőmotor-optimalizálást (SEO), közösségi média marketinget, e-mail marketinget, stb.
– Optimalizáld a webáruházat a keresőmotorok számára, hogy javítsd a láthatóságot.

9. Elindítás:
– Indítsd el a webáruházat, és hirdesd azt célzott marketingkampányokkal.
– Kövesd nyomon a teljesítményt és vásárlói visszajelzéseket.

Folyamatos fejlesztés és karbantartás:
– Értékeld rendszeresen a felhasználói visszajelzéseket és a webáruház teljesítményét.
– Frissítsd rendszeresen a tartalmat, termékeket és ajánlatokat.
– Javítsd folyamatosan a felhasználói élményt és optimalizáld a konverziós rátát.

Ez a folyamat csak egy általános útmutató, és a konkrét lépések változhatnak attól függően, hogy milyen típusú webáruházat szeretnél készíteni, milyen termékeket árulsz