Weboldal készítés, webáruház készítés és fejlesztés

Mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok számára is készítünk modern, a vállalkozás tevékenységéhez aculatban illő reszponzív weboldalt. Átlagosan három variációval keresnek megrendelőink. Még nincs weboldala, új weboldalt szeretne a régi helyett, vagy fejleszteni kellene a már meglévőt, ami mind arculatban, mind funkcióban ellátja feladatát. Természetesen mindhárom lehetőség esetén tudunk segítséget nyújtani.

Új oldal létrehozása előtt meghatározó a megrendelő igénye és az esetleges funkciók meghatározása. A funkciók ismeretének függvényében választunk programozási nyelvet a weboldal  létrehozásához.

Egyszerű weboldal készítés kisvállalkozások számára

Az egyszerű alatt azt értjük, hogy a tevékenységet bemutató aloldalakon kívül semmilyen különösebb plusz funkcióval nem rendelkezik az üzenetküldési funkción kívül. A keresőoptimalizáláshoz minden szükséges funkció elérhető a weboldal admin felületén. A tartalomkezelést és új aloldalak korlátlan létrehozását, képek, videók, fájlok feltöltését is támogatja a rendszer.

Milyen alap funkciókat tud?

 • korlátlan képfeltöltés (tárhely méretének függvénye)
 • felhasználók létrehozása
 • felhasználói jogosultságok kiosztása
 • üzenetküldési funkció
 • SSL tanúsítvány (tárhelyszolgáltató függvénye)
 • Google ReCaptcha alkalmazása
 • Google Analytics követőkód integrálása
 • SEO fejlett szintű előkészítése
 • védelem a feltörés ellen
 • intelligens Spam szűrési funkció
 • vizuális, könnyen kezelhető szerkesztőfelület
 • mobilbarát arculat

Weboldal készítés és fejlesztés

Ebben az esetben a weboldal elkészítítésén kívül egy komplexebb funkcióval van ellátva az adott oldal. Lehet ez egy kalkulátor, vagy foglalási rendszer, esetleg online fizetési lehetőséggel összekötött egyéb funkció.

Webáruház készítés

Modern, 2022-ben vállalható arculattal rendelkező, könnyen kezelhető, felhasználóbarát webáruházat kínálunk. Természetesen a keresőoptimalizálás lehetősége, mint funkció nem feláras! Tehát az alap rendszer részeként elérhető. Opcionális szolgáltatásként elérhető a termékfeltöltés is. Esetenként több száz, illetve több ezer terméket kell feltöltenünk, műszaki és építőipari webáruházakba.

Bankkártyás fizetés / online fizetés

Már meglévő, nem általunk átadott weboldalakba is integrálunk bankkártyás fizetési lehetőséget. Legyen az OTP SimplePay, CIB, Erste, vagy bármely bank amelynek akár saját dokumentációja alapján kell a feladatot elvégezni (egyedi árazás alapján).

Weboldal felgyorsítása

A weboldal betöltésének ideje a Google irányelvei szerint már rangsorolási tényezőként szerepel. Tehát ez annyit jelent, hogy ha szeretnénk, hogy a weboldalunk az organikus találati lista elején szerepeljen, akkor fontos, hogy gyorsan betöltődjön a háttérben futó szkriptekkel, stíluslappal és médiaelemekkel együtt a teljes oldal.

Tartalomkezelés

Van megrendelőnk, aki kora ellenére nem akar foglalkozni a weboldal tartalmának frissítésével sem, nemhogy a keresőoptimalizálás rejtelmeivel. Ebben az esetben eseti, vagy havidíjas szolgáltatásként a tartalomkezeléstől a biztonsági frissítések elvégzéséig minden szükséges háttérfeladatot átvállalunk. Tiszteletben tartjuk, hogy vannak cégvezetők, kisvállalkozók, akik abban jók, amivel foglalkoznak és nem szeretnének bíbelődni órákat azzal, ami nekünk sokszor rutinfeladat.

Ha kérdésed lenne a weboldal készítéssel kapcsolatban

Teszik fel a kérdést, akik még nem rendelkeznek weboldallal. A válasz az, hogy kell egy szabad domain név és egy tárhely ahhoz, hogy elkezdődhessen az érdemi munka. A domain regisztráció átlagosan egy nap a .hu végződésű domainek esetében. Nemzetközi (.com, .eu, stb) foglalása esetén pár órán belül használható.

Természetesen! Akár blog funkcióval, médiatartalmak feltöltésével, költségkalkulátor fejlesztésével és még sorolhatnánk.
Amennyiben igény van rá webáruházzal is bővíthető a már meglévő oldal, így nem kell új oldalt készíteni.

Igen, ez szinte természetes. Vannak azonban a Google irányelvei szerint alap követelmények a tartalomra vonatkozóan úgy a technikai, mint a szöveges és médiára egyaránt. Egyetlen, talán legkönnyebben érthető példa erre, hogy nem töltünk fel az oldalra nyers, optimalizálatlan fotókat. A legtöbb átlagos fotó 500 Kbyte – 2 Mb-ig terjed, ami függ a felbontástól is.

Amennyiben az ilyen méretű fotókat használnánk, úgy a mobilnetes, 3, vagy 4G-s kapcsolat esetén is lassan töltődne be a weboldalunk. Tehát a felhasználni kívánt fotókat át kell méretezni és a megfelelő felbontásban és méretben kell feltölteni az oldalra.

A keresőoptimalizálást sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Amennyiben szeretnénk, hogy a keresőben jó helyezést érjünk el fontos az ide vonatkozó irányelvek betartása is. Ezek hiányában nem számíthatunk túl jó helyezésre ezáltal pedig látogatókra sem.

Nem feltétlen. Az esetek 30%-ban szépen és tiszta forráskód mellett oldották meg, ami elkészült. Vannak esetek, amikor a megrendelő vette kezébe az irányítást és van amikor használhatatlan a korábban már említett irányelvek betartásához szükséges minimumot sem üti meg a hozott oldal.

Ilyen esetben a ráfordított munka értéke vetekszik egy már eleve jó alapokon fekvő, továbbiakban könnyen fejleszthető új honlap árával. Tehát  látatlanul előre ezt megmondani nem lehet. Látni kell az adott oldal forráskódját, amiből már kiderül egy pár fontosabb információ.

Illetve vannak tartalomkezelő rendszerek, mint a wordpress, joomla, drupal, stb. Sok esetben fordul elő, hogy egy rendszer korábbi verziója fut, aminél a szerveren futó php verzió, illetve a tartalomkezelő rendszer fájljai is elavultak már, évek óta nem frissítettek. A php verzió emelésével, valamint a tartalomkezelő rendszer fájljainak frissítését követően  ismét egy naprakész, már biztonságos weboldal üzemel.

KAPCSOLATFELVÉTEL

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.